Kolapaj med hallon!

Ingridienser:
125 g smält margarin
1 dl socker
½ tsk bakpulver
3 dl mjöl
1 burk kondenserad mjölk
hallon så mycket man vill ha
-
-
Rör ihop smöret, sockret, bakpulvret och mjölet och tryck sedan ut den i en form. Häll sedan ut den kondenserade mjölken.
Grädda sedan pajen i den nedre delen av ugnen i 175 grader ca 30-45 minuter. Låt svalna och sprid över hallon. Ät med vispad grädde! ;D
Den kondenserade mjölken blir brun efter bara några minuter, så ni har inte bränt den direkt iallafall. Jag hade min i i ca 35 minuter och den blev lite bränd. Sedan bror det också på ugnar osv.
3/5
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0