Bailey's kaka

Bailey's kaka

Kakan

5ägg

7,5 dl socker

2,5 dl ljummet vatten

7,5 dl vetemjöl

5 tsk bakpulver

Vispas ihop som en sockerkaka och gräddas i ca 30min i 175g

Smörkräm

250 g smör

4 dl florsocker

3 st äggulor

2,5 tsk vanilinsocker

Rör ihop i en kastrull koka lätt,

Ta ut kakan och nagga den med en gaffel pensla sedan över bailey´s

Häll sedan över smörkrämen som du gjort under tiden kakan gräddades, strö sedan över 3 st krossad dubbeldajm på den varma kakan.

Kyl kakan och skär sedan ut kakorna

 

Källa: http://www.haljegard.nu/pages/mat/recept/kakor/Default.aspx?Page=bayliskaka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0